TANDHEELKUNDIGE BEHANDELINGEN EN GEBITSCONTROLES IN Tilburg

Maak een afspraak

Wist je dat de binnenkant van de onderkaak het moeilijkst schoon te maken is? Dat je gemakkelijk van bloedend tandvlees af kunt komen? Dat er tandenstokers in verschillende diktes verkrijgbaar zijn?

Nee? Geen paniek, je bent niet de enige. Daar zijn wij voor. Tijdens onze behandelingen voorzien we je van de juiste zorg en van persoonlijk advies.

HALFJAARLIJKSE CONTROLE VAN JE GEBIT

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. We raden je dan ook aan om regelmatig langs te komen voor een controle. Onze mondhygiënist of preventieassistent bekijkt je gebit en let daarbij op onvolkomenheden. Indien nodig voeren we eenvoudige ingrepen uit, zoals het verwijderen van tandsteen of het egaliseren van je tanden. Na de behandeling bespreken we de dagelijkse mondverzorging en geven we je tips om je mond en gebit gezond te houden.

Gebitsproblemen

Constateert de tandarts een probleem met je gebit? Dan bespreken we samen met jou of een kleine ingreep of extra behandeling nodig is. We vertellen je alles over de resultaten, de risico’s en de te verwachten kosten. Een schriftelijk behandelplan met de bijbehorende kosten kan op verzoek worden verstrekt. Ga je akkoord met ons behandelvoorstel, dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in. Je wordt meestal al binnen 14 dagen geholpen.

Naar de tandarts

VERGOEDING VAN TANDHEELKUNDIGE BEHANDELINGEN

Heb je een aanvullende tandartsverzekering? Dan worden onze behandeling gedeeltelijk of zelfs helemaal vergoed. Dit is terug te vinden in de polisvoorwaarden van je zorgverzekering.

Tarieven

De tarieven voor tandheelkunde zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit. Onze praktijk in Tilburg hanteert deze tarieven.

AANVULLENDE INFORMATIE OVER DE ZORG VOOR JE GEBIT

Wil je meer weten over bijvoorbeeld het voorkomen van tandplak, het plaatsten van een implantaat of de voordelen van een klikgebit? We hebben alle belangrijke websites voor je op een rij gezet.

Liever een van onze tandartsen persoonlijk spreken of direct een afspraak maken voor een behandeling in onze praktijk in Tilburg? Bel 013 - 571 33 00.

Maak een afspraak